Een traplift installeren is minder ingrijpend dan je denkt…

Dankzij een traplift kan je langer genieten van jouw gezellige en vertrouwde thuis. En wist je dat zo’n traplift helemaal geen ingrijpende verandering hoeft te zijn? Grote werken zijn niet nodig. Bovendien bestaan er zoveel personalisatiemogelijkheden dat je zeker een model vindt dat past bij jouw interieur.

Beperkte impact

Om een traplift te installeren, zijn geen ingrijpende verbouwingswerken nodig. Voor elk soort trap – steil, recht, gebogen, over meerdere verdiepen – bestaat een geschikt exemplaar. Het door jou gekozen model wordt met behulp van pootjes op jouw trap bevestigd en voorzien van een subtiel afdekkapje zodat de schroeven niet zichtbaar zijn. Verder heb je alleen nog een stopcontact nodig en dan is jouw traplift klaar voor gebruik!

Bij de installatie kan je bovendien op beide oren slapen: jouw trap raakt niet beschadigd. Wanneer je de traplift weer laat afbreken, keert jouw trap dus volledig terug naar zijn oorspronkelijke staat. Met andere woorden, de marktwaarde van jouw woonst blijft behouden.

Voor elk wat wils

Bij het woord ‘traplift’ denken veel mensen aan saaie kleurtinten en oubollige stoffen. Anderen zien een traplift misschien als een stoorzender in hun interieur. Maar het kan ook anders! Fabrikanten zoals Otolift bieden een uitgebreid gamma aan met tal van kleuren en texturen om uit te kiezen.

Bovendien is het mogelijk om jouw traplift te personaliseren. Laat jouw traplift bijvoorbeeld naadloos opgaan in jouw interieur door te kiezen voor een exemplaar met een extra dunne enkele rail en die te combineren met een compacte, opklapbare stoel. Wie graag zijn eigen toets aan zijn traplift wil geven, kan dan weer opteren voor een model met automatische draaistoel en voetenplank. Bovendien kan je zowel frontaal als zijdelings de trap op en af. Zo zie je maar, er is voor elk wat wils! Je traplift beantwoordt zo aan al je wensen en wordt al snel integraal deel van je interieur.


Huisliften

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis.

Trapliften

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Voor een traplift prijs contacteer ons vrijblijvend.

Tags: Plateaulift: Kom nu zelf onze hefplateaus bekijken en uitproberen in één van onze ✓5 showrooms in de Benelux ✓ontvang een gratis offerte op maat!